W czwartek 29. września odbył się w ZSZ w Odonowie doroczny Dzień Hotelarza. Uczniowie, kształcący się w zawodzie: technik hotelarstwa pod czujnym okiem nauczycieli przedmiotów zawodowych przygotowali poczęstunek i tradycyjnie zaprezentowali profesjonalny poziom serwisu i obsługi.
Jak co roku nie zabrakło dobrego humoru, pysznych słodkości- wymyślnych deserów w wykonaniu naszych profesjonalnych przyszłych hotelarzy. Czekoladowe babeczki, serniczki, pyszna kawa, ale również kolorowe kanapki pełne witamin. Jednym zdaniem: Dla każdego coś dobrego.
Dzień Hotelarza na stałe wpisał się w tradycję Technikum im Władysława Grabskiego w Odonowie. Jest on okazją do zaprezentowania talentów kulinarnych i baristycznych zarówno uczniów jak i nauczycieli z pasją przygotowujących młodych ludzi do zawodu, który w przyszłości będą zapewne wykonywać z satysfakcją. To element kalendarza szkolnego którego nie może zabraknąć. Co roku inny, ciekawy, wesoły… Z niecierpliwością czekamy na kolejny- już za rok.